www.montjoie.nl
 
Drop Down Menu
 
 

Rondom het huis

Direct naast de eigen parkeerplaats bevindt zich de toegang tot het huis en de tuin via een trap. Vanuit de huiskamer komt men op het overdekte terras met vrij uitzicht. Via een trap bereikt men het tweede lager gelegen terras met eveneens vrij uitzicht en een zwembad van 8 x 4 m met aparte douchegelegenheid.

Uitzicht op zee en de Sierra de Segaria

Uitzicht op zee en de Sierra de Segaria

 

Terras rondom het zwembad

Terras rondom het zwembad

 

Gezicht vanuit het zwembad op zee

Gezicht vanuit het zwembad op zee

Naast het zwembad bevindt zich een grasstrook. De grote siertuin rondom wordt automatisch besproeid. Er is volop ruimte om tussen de beplanting te wandelen, zitten of liggen. Zowel in de tuin als op de terrassen bevinden zich (lig-)stoelen en tafels. Tuin en zwembad worden frequent onderhouden.

De tuin bij avondlicht

De tuin bij avondlicht

Het vrije uitzicht omvat een beschermd groen natuurgebied en de lager gelegen vlakte is vooral begroeid met sinaasappelbomen. Daar recht voor ziet men de zee met de kustplaatsjes gekoppeld aan Denia. Het uitzicht wordt links geflankeerd door de schitterende rotsformatie Sierra de Segaria en rechts door het machtige rotsgewelf Sierra del Montgo en het Parque Natural del Montgo. Aan deze zijde kijkt men overigens ruim over enkele andere huizen op  Monte Solana heen.

zwembadactiviteiten

Zwembadactiviteiten

 

Klik hier voor meer foto's van rondom het huis