www.montjoie.nl
 
Drop Down Menu
 
 

Info en condities

Locatie huis

Monte Solana
El Fondo d’Elx 22
Pedreguer (Costa Blanca)
Spanje

Aankomst en vertrek

Het huis is ter beschikking vanaf 16.00 uur op de dag dat de huurperiode begint en het huis dient voor 10.00 uur verlaten te worden op de laatste dag van de huurperiode. In de tussenliggende uren hebben wij dan tijd voor schoonmaak en wat klusjes. De zaterdag is de dag van aankomst en vertrek. Ter plaatse zorgt dhr Thomas Schwinge voor ons huis, telefoonnummer: 0034667423423.
Hij zal u opwachten bij de ingang (bij de postbussen) van Monte Solana, u naar ons huis begeleiden en wegwijs maken in het huis en bij vertrek beoordelen of alles heel is. In het huis liggen gebruiksaanwijzingen van de diverse apparatuur.

Schoonmaken

De schoonmaak wordt verzorgd door dhr Thomas Schwinge (kosten € 75,=). Verder vertrouwen wij erop dat u met huis, tuin en interieur omgaat alsof het uw eigendom was. Als bij inspectie na de huurperiode blijkt dat extra kosten gemaakt moeten worden voor schoonmaken, moeten wij die verhalen op de waarborgsom.

Linnengoed

Op de bedden liggen een ondermatras en een molton. Er zijn eenpersoons- en tweepersoonsdekbedden aanwezig. Onderlakens, dekbedhoezen, kussenslopen, hand- en theedoeken huurt u. Dit wordt evenals de schoonmaak met de borg verrekend.

Huisdieren

Huisdieren kunnen wij helaas niet toestaan.

Roken

In het huis mag niet gerookt worden.

Energiekosten

Deze zijn in de huurprijs inbegrepen, tenzij anders overeengekomen, zoals bij langer verblijf in de winter.

Waarborgsom

Ter plekke dient CONTANT een waarborgsom ad € 300,= aan dhr Thomas Schwinge betaald te worden. In voorkomende gevallen, ter beoordeling aan dhr Thomas Schwinge, wordt de door u veroorzaakte schade en/of extra noodzakelijke schoonmaakkosten met de waarborgsom verrekend.

Boekingen

Als u reserveert ontvangt u van ons een huurovereenkomst en nota's. Uw reservering is definitief als 30% van de huursom is ontvangen.
Uiterlijk 4 weken voordat de huur in gaat moet de totale huursom op onze rekening staan.

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering tot 8 weken voor aankomst is 10% van de huursom verschuldigd. Tot 4 weken is dat 50% van de huursom en binnen 4 weken voor aankomst het volledige bedrag.

Annuleringsverzekering

Wij adviseren u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.