www.montjoie.nl
 
Drop Down Menu
 
Klik hier voor Casa Montaña de Alegría

Het huis

Het vrijstaande huis is modern van opzet met de meeste kenmerken van een Frans chalet en heeft een bewoonbaar oppervlak van 140 m2 en ligt op  een perceel van 600 m2 met parkeergelegenheid voor twee auto’s, waarvan een overdekt.

Chalet Montjoie

Chalet Montjoie

Het gehele huis is elektrisch verwarmd. Het ligt rustig in een doodlopend straatje en heeft een mooi vrij uitzicht op de bergen en een paardenweitje.

Chalet Montjoie

De ruime woonkamer grenst aan een open keuken  (met alle apparatuur, inclusief vaatwasmachine, Senseo en gewoon koffiezetapparaat en een magnetron). 

De open keuken

Er is een Blu-ray/DVD/CD/MP3 speler met goed (digitaal 5.1) geluid en 119 cm flatscreen TV met o.a. Ned. kanaalontvangst en een TV met videospeler en X-Box. Tevens is er WiFi aanwezig. De woonkamer heeft uitgangen naar beide terrassen.

de ruime woonkamer

De ruime woonkamer

Er zijn vier slaapkamers, waarvan een beneden. Zes eenpersoonsbedden (eventueel aan elkaar te schuiven) en een tweepersoonsbed beneden.

slaapkamer

Slaapkamer

Er is een kinderbed, commode en een kinderstoel. Er zijn dekbedden, moltons en kussens. Linnengoed moet u zelf meenemen.

Twee badkamers zijn aanwezig (boven ligbad, toilet en douche, beneden douche en toilet).

Er is geen wasmachine. Wassen kan in het dorp.

 

Klik hier voor meer foto's van het huis